True
Informatief.TV - TV kijken via internet, de beste Informatieve tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Who is America? - Alle afleveringen
Who is America?
Who is America?: Aflevering 5

Ex-gedetineerde Rick Sherman treedt als dj op met een zelfgeproduceerde bajes-dance-track. Billy Wayne Ruddick praat met Trumps oud-campagneleider over racisme en vrouwonvriendelijkheid. Gio Monaldo probeert een steenrijke internet-ondernemer als weldoener af te schilderen. OMGWhizzBoyOMG voelt weer een sheriff aan de tand en Erran Morad gaat in gesprek met een wapenfanaat.Who is America?
Who is America?: Aflevering 3

Sacha Baron Cohen toont de conservatieve politicus en oud-rechter Roy Moore een apparaat waarmee je pedofielen kunt opsporen. Ook heeft hij een discussie over gevoelige onderwerpen met wetgever Chip Limehouse en rapper Bone Crusher, laat hij drie Trump-aanhangers zien hoe je eenvoudig illegale Mexicanen kunt vangen en doet hij mee aan een rap-battle in Atlanta.Who is America?
Who is America?: Aflevering 2

Politicus Jason Spencer leert hoe je terroristen afweert door met de billen bloot te gaan en Corinne Olympios doet alsof ze meehelpt in de strijd tegen ebola. ABC-coryfee Ted Koppel mengt zich in het inauguratiedebat, Dick Cheney signeert een waterboard-setje en burgers in Arizona krijgen te horen dat er in hun gemeente een mega-moskee wordt gebouwd.Who is America?
Who is America?: Aflevering 1

In deze veelbesproken aflevering krijgt politicus Bernie Sanders praktische tips over welvaartsverdeling, begint een ex-gedetineerde een kunstproject en doet een Israƫlische kolonel wapenlobbyisten en congresleden wat verfrissende ideetjes aan de hand om de veiligheid in de Verenigde Staten te vergroten.