True
Informatief.TV - TV kijken via internet, de beste Informatieve tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Informatief.TV

Proefkonijnen - Alle afleveringen

Proefkonijnen

Proefkonijnen

Jan en Geraldine geven nuchtere antwoorden op bezopen vragen. Zo kijken ze of je met een bierfiets de Cauberg op kan fietsen en testen ze of je een black-out kan verslaan. Verder onderzoeken ze of je met petflessen droog naar de overkant komt en nemen ze de gebruiksaanwijzing van de frituurpan onder handen. In de studio zoeken ze uit of je angstzweet kan ruiken en wordt gekeken wie een betere hand-oog coordinatie heeft; de man of de vrouw.

Deze uitzending bekijken

Proefkonijnen

Proefkonijnen

Jan en Geraldine geven nuchtere antwoorden op bezopen vragen. Zo testen ze of je kan rennen over een rijdende auto en kijken ze of je je hersenen als afstandsbediening kan gebruiken. Ook checken ze of je met badeendjes droog naar de overkant komt en wordt de gebruiksaanwijzing van de magnetron onder handen genomen. In de studio zoeken ze uit hoe sterk haar is en wordt gekeken wie er meer overdrijven; de man of de vrouw.

Deze uitzending bekijken

Proefkonijnen

Proefkonijnen

Jan en Geraldine zoeken antwoord op bezopen vragen. Zo kijken ze of je slootje kan springen met een brommobiel en testen ze of je bloedworst kan maken van je eigen bloed. Ook checken ze of piepschuim drijft en wordt de gebruiksaanwijzing van de blender onder handen genomen. In de studio zoeken ze uit of je een kaars kan maken van oorsmeer en wordt het verschil in ruimtelijk inzicht tussen mannen en vrouwen onder de loep genomen.

Deze uitzending bekijken

Proefkonijnen

Proefkonijnen

Bestaat de perfecte moord? Kun je schrijven met de inkt van een inktvis? Dennis en Valerio zoeken nuchtere antwoorden op bezopen vragen.

Deze uitzending bekijken

Proefkonijnen

Proefkonijnen: Seizoen 4 - Aflevering 5

Dennis Storm en Valerio Zeno geven opnieuw hun lichamen aan de wetenschap. In dit geval geven ze hun levers, want in het mekka van de overdaad, Las Vegas, zuipen zij zich een enorm stuk in de kraag om te onderzoeken wat de beste manier is om van een kater af te komen.

Deze uitzending bekijken

Proefkonijnen

Proefkonijnen: Seizoen 4 - Aflevering 2

Dennis Storm en Valerio Zeno zijn de dikste vrienden die er zijn. In een splinternieuwe aflevering van Proefkonijnen reizen ze naar Los Angeles om die bewering extra waar te maken. Ze onderzoeken hoe is het is om ontzettend vet te zijn.

Deze uitzending bekijken

Proefkonijnen

Proefkonijnen: Seizoen 4 - Aflevering 1

Iedereen kent de uitdrukking 'een nat pak halen' en de Proefkonijnen gaan die uitdrukking ontkrachten. Dennis en Valerio onderzoeken of het mogelijk is om te zwemmen zonder natte kleren te krijgen. Voor de vraag 'Hoeveel A4'tjes heb je nodig om een kogel te stoppen' reisden het wetenschappelijke duo naar de Verenigde Staten om een hele hoop papier overhoop te knallen!

Deze uitzending bekijken