True
Informatief.TV - TV kijken via internet, de beste Informatieve tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Ruben en de idioten - Alle afleveringen
Ruben en de idioten
Ruben en de idioten

Klaas en Imanuelle laten zien dat je veel harder kunt lopen als je bang bent. Ferry en Fabian beginnen de dag met een ontbijtje... In een orkaan! En Ruben probeert om president van Nederland te worden en zet de idioten in om campagne voor hem te voeren.



Ruben en de idioten
Ruben en de idioten

Kun je skiën met een gebroken been? Doet het pijn als je een golfbal tegen je aankrijgt? Kan je bloedworst maken van je eigen bloed? Kan een blinde autoracen?



Ruben en de idioten
Ruben en de idioten

Ruben krijgt eindelijk antwoord op dwingende vragen als: hou je het langer vol in de sauna als je lekker warm bent aangekleed? Kan werkelijk iedereen leren verleidelijk te dansen? Klaas en Fabian doen een striptease-act voor het kritische vrouwelijke publiek in de beroemdste nachtclub van Amsterdam. En hoe is het om te leven als een bejaarde? De idioten gaan het een dag aan den lijve ondervinden. En Rubens vraag hoe het is om een nacht te verblijven in een spookhuis krijgt een onverwacht geestig antwoord.



Ruben en de idioten
Ruben en de idioten

Ruben krijgt eindelijk antwoord op dwingende vragen als: wordt echt alles lekker met satésaus? Dus ook haring, chocolaatjes, kalfsballen of misschien de beruchte Aziatische stinkvrucht durian? Ruben gaat het natuurlijk niet zelf proeven, daar heeft hij zijn idioten voor. Hij laat ze ook proberen of je een glas water kan drinken in een vrije val en of je gewoon kan wegrijden met een wielklem. Rubens favoriete sport is helaas tegenwoordig verboden. Het dwergwerpen was natuurlijk ook mensonterend. Maar mag het wel als de dwergen gaan werpen?



Ruben en de idioten
Ruben en de idioten

Ruben krijgt eindelijk antwoord op dwingende vragen als: kan een blinde eigenlijk autorijden? Wordt een flauwe mop leuk met lachgas? Zou je zelf een kogelwerend vest kunnen maken? En fanatiek sportvisser Klaas van der Eerden moet van Ruben onderzoeken wat een vis ondergaat als hij aan de haak geslagen wordt. Kortom: een boel zinloze experimenten en vooral veel lol en leedvermaak.



Ruben en de idioten
Ruben en de idioten

Ruben vraagt zich af hoe het is om écht overreden te worden door een trein. Ruben laat zijn idioten met een vliegtuig de vraag beantwoorden of je een kurk kunt trekken als het stunttoestel in een kurkentrekker naar beneden stort. En is kinderspel weer spannend voor volwassenen als de schommel maar hoog genoeg is?