True
Informatief.TV - TV kijken via internet, de beste Informatieve tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

12-05-2024
AFC Ajax
AFC Ajax: Good business at home 🤝 | Highlights Ajax - Almere City | Eredivisie

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen Almere City met 3-0 gewonnen. Bekijk hier de hoogtepunten van het duel in de Eredivisie. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Last away day of the season 🏟️

The highlights op Fortuna Sittard - PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Bijbelen met sterren
Bijbelen met sterren: Afl. 2

Dominee Anne-Meta Kobes bespreekt met Urker kapper Teun Kapitein (Teun Föhn) en de andere BN'ers in de villa bekende Bijbelverhalen. Wat betekenen de verhalen over de verloren zoon en over Jezus die over het water loopt voor de gasten en voor Teun in het bijzonder?











Tot het Einde
Tot het Einde: Afl. 3

Jacques, een oud-militair, zoekt steun in contact met zijn vrijwilliger Franklin en luistert naar Russische muziek. Franklin ziet dat hij nu zienderogen achteruitgaat. Marianne bespreekt met Corné dat ze de gespannen sfeer rond de verzorging van haar man niet meer trekt; hij wordt naar een hospice gebracht. Cliënt Dineke is druk met het regelen van de laatste dingen en heeft zelfs de datum van haar euthanasie al gepland. Lex support haar volledig, maar twijfelt hoe zeker Dineke van haar zaak is. Will moet weer naar het ziekenhuis voor een MRI-scan en is bang voor slecht nieuws.



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 18

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 133 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 12 mei, 22:36 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



VPRO Tegenlicht
VPRO Tegenlicht: Afl. 9

Er is inmiddels zoveel kleding in de wereld dat de komende zes generaties ermee gekleed kunnen worden. Vier pioniers willen de weerbarstige kledingindustrie verbeteren. Annemieke Koster produceert nieuw textiel van lokale, hergebruikte vezels en afgedankt textiel. Caterina Occhio probeert luxe merken als Chloe, Armani en Aspesi te verduurzamen en socialer te maken. Lara Wolters pleit al bijna vijf jaar in het Europees Parlement voor transparantere productieketens. Ex-fast fashion influencer Sara Dubbeldam klaagde Primark aan voor misleidende reclame.



Even tot hier
Even tot hier: Afl. 6

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties. Riemen vast om op razend tempo al het nieuws de revue te laten passeren.



Top 2000
Top 2000: De gehele aflevering staat bijna helemaal in het teken van die twee keer in 1967 dat Jimi

Dit keer bijna helemaal in het teken van die twee keer in 1967 dat Jimi Hendrix naar Nederland kwam. Hendrix maakte grote indruk op het Nederlands publiek, zoals we horen van presentatrice Judith Bosch, die hem verwelkomde in haar programma Fanclub. Wim van Krimpen organiseerde in Rotterdam de Hippy Happy-beurs en boekte het enige Nederlandse optreden van Jimi Hendrix. Lex Harding was in 1967 niet alleen radio-dj, maar ook manager van een band en wist Hendrix op de gevoelige plaat vast te leggen. Tenslotte vertelt Jules Deelder een schitterend verhaal over een ontmoeting met zijn gitaargod, die zelfs bij hem bleef slapen.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Plastisch chirurgen: cosmetisch artsen stop met snijden. Het is ongekend populair: cosmetische ingrepen. Maar bij wie moet je zijn voor een behandeling waarbij in de huid gesneden wordt zoals een ooglidcorrectie, facelift of buikwandcorrectie? Voor de plastisch chirurgen is dat duidelijk. Zij moeten regelmatig mislukte behandelingen van cosmetische artsen herstellen. Ze willen dat de politiek ingrijpt. * Tekort aan manschappen Oekraïense leger. Soldaten aan het front wachten niet alleen op westerse wapens en munitie, maar ook op nieuwe manschappen. De nood is zo groot dat legerbrigades zelf op zoek gaan naar nieuwe manschappen.



Draadstaal
Draadstaal: Afl. 6

Satirisch sketchprogramma waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven in de huid kruipen van onbekende Nederlanders. Ze geven een stem aan landgenoten die zich met een welhaast bovenmenselijke inspanning door de overdaad aan crises in Nederland proberen te slaan.





PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Seizoen mooi afgesloten 😏

De samenvatting van PSV Vrouwen - Excelsior Vrouwen. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Project Rembrandt
Project Rembrandt: Afl. 7

In deze verrassende halve finale strijden de vijf overgebleven schilders voor een plek in de finale om de beste amateurschilder van Nederland te worden. Ze worden beoordeeld op hun eigen handschrift. Om dat te doen, moeten ze bij de technische opdracht het handschrift van Rembrandt ontrafelen. Bij de vrije opdracht moeten ze helemaal in eigen stijl een geliefd model portretteren. De vakjury wordt versterkt door iemand die al jarenlang geliefden over de hele wereld samenbrengt, Robert ten Brink.







NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 19

Samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



Kiespijn
Kiespijn: Afl. 1

Team Rechts met captain Rutger Castricum: Wouter de Winther en Iris van Lunenburg. Team Links met captain Hanneke Groenteman: Dolf Jansen en Agnes Jongerius.



Dwars door de Lage Landen
Dwars door de Lage Landen: Afl. 4

Op zijn voettocht doorkruist Arnout het hart van het oude, rijke Holland. In Muiden passeert hij het prachtige kasteel van graaf Floris V, die van hieruit het scheepsverkeer over de Vecht controleerde. Wanneer Arnout de boot van Sinterklaas in de sluis ziet liggen, twijfelt hij niet en springt hij aan boord van dit varend stukje jeugdsentiment. In Woerden duikt Arnout in de kaastradities van de stad, maar dat is niet naar de zin van geluidsman Ruben, die met een kaasallergie kampt.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 19

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



PSV
PSV: INTERVIEWS | 'Volgende week willen we het winnend afsluiten'

Interviews na Fortuna Sittard - PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Vroege vogels
Vroege Vogels: Op de grens tussen Utrecht en Gelderland loopt de Diefdijk, omringd door fruitbomen e

Precies op de grens tussen Utrecht en Gelderland loopt de eeuwenoude Diefdijk, omringd door fruitbomen met prachtige bloesem die de lente met zich meebrengt. Al die nectar trekt wilde bijen en andere insecten aan, onmisbaar voor de bestuiving van die fruitbomen. Menno Bentveld bezoekt dit historische cultuurlandschap aan de rand van de Betuwe, waar blauwborsten, winterkoningen en mezen volop profiteren van de wilgengrienden. In de poelen langs de dijk zijn de eitjes van de kamsalamander te vinden, een kwetsbare soort die het hier wel goed doet.



FORMULA 1
FORMULA 1: 💥 Double Overtake!

Watch Daniil Kvyat’s speedy double overtake during the 2020 Italian Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 133

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.











Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 19

Presentator en programmamaker Thomas Vanderveken brengt violist Jolente De Maeyer en haar strijkorkest Bryggen mee. * De Hoge Tafel: violist Emma van der Schalie vertelt over de Koningin Elisabethwedstrijd en brengt celliste Stéphanie Huang mee, die met pianist Daan Boertien de Habanera van Joseph Jongen uitvoert. * Jonge Held-mezzosopraan Sterre Decru zingt Ah! Che morir vorrei uit Haydns cantate Arianna a Naxos, begeleid door Daan Boertien. * Vocaal ensemble Fonos zingt Factum est silentium van Peter Philips. * Huispianist Cor Bakker en jazzzanger David Linx brengen Jacques Brels Le Chanson des Vieux Amants.



Rachel valt binnen
Rachel valt binnen: Afl. 11

Compilatie van de afleveringen met de Dienst Speciale Interventie (DSI), Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB), de reddingsactie met de politiehelikopter, een achtervolging op het water en een dienst met agent Stijn in Arnhem.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 18

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 19

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Gio
Gio: VOOR HET EERST ZWEMMEN MET LYNN! PERFECTE ZOMERDAG!☀️

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Wildernis onder water
Wildernis onder water: Natuurlijke beken en rivieren in Nederland zijn geen vanzelfsprekendheid meer

Natuurlijke beken en rivieren in Nederland zijn geen vanzelfsprekendheid meer. Henny Brinkhof neemt ons mee naar de stuwwal bij Nijmegen, waar diep uit de grond glasheldere beken ontspringen. In Groesbeek stroomde het glasheldere water regelrecht het riool is, vanwege de aanleg van wegen in de jaren 70, totdat waterschap, gemeente en bewoners de handen ineensloegen en de natuurlijke beek herstelden. Verderop in Twente zijn ook de Dinkel en de Overijsselse Vecht hersteld. Fotograaf Christophe Brochard vindt er bijzondere libellensoorten. We zien spectaculaire beelden van het landschap boven, maar vooral onder de waterspiegel.















SLAM!
PATRICK bezoekt NÓG MEER MOEDERS: "Zou je me doen?" 😍 DEEL 2 - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week naar de moeders van de juryleden om te kijken wie op hem zou vallen. De jury mag raden wat hun moeders gaan antwoorden. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Met dank aan alle mama's ❤️ Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life















Ziggo Sport voetbal
Lazio - Empoli

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



De Eindmusical
De Eindmusical: Afl. 3

Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 19

Op Bali in Indonesië gaan we kinderen met een beperking een betere start in het leven geven door de kennis van zorgpersoneel te verbeteren en toegang tot zorg makkelijker te maken.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 18

Jouke de Vries over hoe de academische wereld om moet gaan met de roep van studenten om banden met Israëlische instellingen te verbreken. * Standing Together, de grootste Arabisch-Joodse beweging van Israël, brengt duizenden mensen op de been in Tel Aviv. Joodse en Palestijnse inwoners demonstreren hand in hand. Een gesprek met Alon-Lee Green. * Sheher Khan en Itay Garmy zijn gemeenteraadslid in Amsterdam. Samen proberen zij het gesprek op te starten te midden van polarisatie. * Renske Leijten maakte zich in de Tweede Kamer hard voor de slachtoffers van het toeslagenschandaal. * De nieuwsfoto is gekozen door fotograaf Ilvy Njiokiktjien.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Karel van Wolferen 'natuurlijk zijn wij complotdenkers'

In de elfde aflevering van De Andere Tafel ontvangt vaste presentator Pieter Stuurman de beide hoofdredacteuren van Gezond Verstand, Karel van Wolferen en De Ander Krant, Karel Beckman. Onderwerp van gesprek zijn de geopolitieke ontwikkelingen. Van Wolferen bespreekt de opkomst en de samenwerking van de BRICS en waarom de plannen die de Westerse leiders hebben, tot mislukken gedoemd zijn. Verder komt de oorlog in Oekraïne aan bod, de tanende macht van de VS en de EU, de situatie in Gaza, de protesten in Amsterdam, het gebrek aan oproepen voor vrede en nog veel meer. Abonneer op De Andere Krant via Klik hier op Gezond Verstand via Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!





Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 20

Door voor iemand te bidden kun je iets van Gods liefde laten zien aan de ander. Het gebed dat Jezus ons leerde, is het Onzevader. Jurjen ten Brinke vertelt hoe we door het bidden van deze woorden hoopvol uit mogen kijken naar de groei van het koninkrijk van God en de komst van de Heilige Geest. Ook legt hij uit hoe je kunt bidden voor mensen in je omgeving die Jezus nog niet kennen.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Job Is Verdrietig In Roblox!

Job Is Verdrietig In Roblox! 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library





WNL op zondag
WNL Op Zondag: Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt er politiek, ondernemer

Partijleider Frans Timmermans van GroenLinks-PvdA en lijsttrekker Bas Eickhout trappen de campagne voor de Europese verkiezingen af. Rechtsgeleerde Afshin Ellian over de pro-Palestina demonstraties. Parlementair commentator Carla Joosten van EW Magazine over de laatste ontwikkelingen rond de formatie en historicus Yoeri Albrecht over legendarische films over presidenten en premiers. Aanleiding is de film over de jonge jaren van Donald Trump.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 18

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Sint Agathakerk te Lisse. Celebrant: Bouke Bosma.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 18

Zij werkt al 39 jaar in Colombia en is aangesloten bij de Orde van de Camillianen. Haar belangrijkste gelofte is dienstbaar zijn én blijven aan de zieken.



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 18

Voor veel mensen is Moederdag een vrolijke dag, maar lang niet voor iedereen. Zo heeft Moederdag voor José Kraaijeveld een dubbele lading. José viert deze dag graag met familie, maar mist de viering met een eigen gezin. Dit grote verlangen werd een groot gemis. Uit zelfbehoud besloot José haar kinderwens los te laten. Nu inspireert en bemoedigt ze andere vrouwen die hetzelfde meemaken.



Zappsport Kantine
Zappsport Kantine: Afl. 19

Het is de beurt aan Feyenoord om het Latjetrapseizoen af te sluiten. Theo en Gerda handelen in de nieuwste voetbalplaatjes en Nathan Rutjes reikt de Latjetrapschaal uit aan de winnaars van seizoen 2023-2024.



Zappelin Brigade
Zappelin Brigade: Afl. 2

Robin de roodborst neemt je mee naar het Zappelin Brigade feest waar we de vogels helpen. We testen vogelkennis, duiken in een sprookje, knutselen en dansen. We sluiten het feest af met een optreden.



AFC Ajax
AFC Ajax: BETTER PREPARED 🧐📊 | Ajax 🆚 Almere City

Zondag om 14:30 uur is het tijd voor een primeur. Voor het eerst in de historie spelen Ajax en Almere City een officiele wedstrijd tegen elkaar in Amsterdam. In deze Better Prepared zetten we alle feiten en cijfers in aanloop naar dat duel op een rij. #betterprepared #ajaalm ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



vThorben
vThorben: Jessy Bespioneren voor jullie... (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Jessy Bespioneren voor jullie... (Bloemburg) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Raad eens wat ik doe
Raad eens wat ik doe: Afl. 1

In de studio staat een grote mysterie box, maar wie zit erin? Is het een brandweer, een gamedesigner, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep. Om daarachter te komen krijgen de kinderen verschillende hints. Ze mogen luisteren, voelen, ruiken of zien. Maar hebben ze het juiste beroep geraden? Tijd voor de onthulling. Zodra het beroep is geraden is het tijd om het vak in de praktijk te ervaren. Dit doen de kinderen door een spel te spelen die met het beroep te maken heeft. Daarna wordt het spannend want willen ze dit ook later worden?



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: DiT iS ECHT EEN POEP SPEL, NOG NOOiT ZO’N DROL GEZiEN! | Bellinga Vlog #3154

Bedankt voor jullie Hulp! Klik hier team Bartedeal Samerwerking #ad LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 19

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 132

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 36

Als er iets is dat rapper Pjotr in zijn carrière heeft ontdekt, dan is het de kracht van jezelf zijn. Dus geen maniertjes die niet bij je passen en wel teksten schrijven over het leven op de bodem van je ziel. Bijna tijd om te gaan slapen met een nachtelijke rap.