True
Informatief.TV - TV kijken via internet, de beste Informatieve tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

22-01-2024
Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong Ajax - FC Groningen

22m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 22 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong AZ - FC Dordrecht

22m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 22 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting VVV-Venlo - ADO Den Haag

26m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 22 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting De Graafschap - Jong PSV

16m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 22 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Roda JC - FC Eindhoven

15m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 22 januari.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Charles Groenhuijsen en Raymond Mens over de Amerikaanse verkiezingen. * Chris Stoffer, Jan Latten en Marloes de Vries over het lage geboortecijfer. * Jimmy Dijk en Sehida Begovic over mensen die de tandarts niet kunnen betalen. * Lisanne Kiphardt en Arjan Postma over de verscherpte regels voor natuurgebieden.



State of Hate
State of Hate: Afl. 3

Timothy McVeigh pleegde een aanslag op een overheidsgebouw in Oklahoma City, omdat de overheid zich volgens hem teveel bemoeit met hoe burgers moeten leven en hen probeert te onderdrukken. Het is de grootste binnenlandse terroristische aanslag waarbij 168 mensen omkwamen. Margriet spreekt onder meer met een oud-FBI-agent en oud-politieagent over het motief van Timothy. Ook spreekt ze Amerikaanse burgers die de huidige regering enorm wantrouwen en laat ze zien dat het idee achter de bestorming van het Amerikaanse Capitool op 6 januari 2021 niet ver verwijderd is van de ideologieën van Timothy McVeigh.



Brainhack
Brainhack: Afl. 2

We kijken hoe gevoelig ons brein is voor vet eten versus gezond eten. We testen jongeren hoe gevoelig ze zijn voor reclames over eten. En we kijken hoe supermarkten ons verleiden om bepaalde producten te kopen.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 1

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 6 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 22 januari, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Generaals waarschuwen voor oorlog. Is het mogelijk om Europa op korte termijn militair op eigen benen te laten staan? En wat zijn de grootste knelpunten in het Nederlandse leger? Te gast is hoogleraar oorlogsstudies Frans Osinga. * Betere samenwerking Marokko rond asielzoekers. Marokkaanse asielzoekers die niet in Nederland mogen blijven, worden een stuk sneller uitgezet dan eerder. Jarenlang weigerde Marokko landgenoten terug te nemen. Wat is er veranderd? * Auke de Vries stopt nog niet. In de reeks Oude Meesters portretteren we kunstenaars die tussen de 84 en 94 jaar oud zijn en nog vol passie doorwerken. Dit keer: Auke de Vries.



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 2

Wie een cool, fris drankje wil drinken, koopt geen cola maar kombucha. Kom wat? Kombucha dus. Vlotte flesjes en blikjes met, ja dat is de vraag. De klinkende etiketten reppen over gist en fermentatie, thee en 'raw'. En velen zweren ook nog eens goed voor je te zijn. Een frisdrank die geen frisdrank zegt te zijn maar toch het frisdrankschap heeft veroverd.





Niemand die het ziet
Niemand die het ziet: Afl. 3

Huib probeert erachter te komen wie in Nederland heeft besloten om mee te doen aan operatie Stuxnet in Iran. Hij klopt aan bij oud-spionnen en politici, maar een tijdlang is het woord 'geheim' het enige dat hij hoort. Totdat er uit onverwachte hoek een doorbraak in zijn onderzoek komt. In Oekraïne en Brussel zien we hoe de democratie wordt getest door hybride oorlogsvoering. Journalist Sevgil is in Boetsja, waar Rusland probeert de waarheid te verhullen over honderden mensen die werden vermoord. Europarlementariër Bart dringt aan op aparte regels voor Rusland, China en Iran. Krijgt hij steun voor wat sommige anderen te ver vinden gaan?



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 2

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Met twee wisselende gasten wordt de voorbije mediaweek doorgenomen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



First dates
First Dates: Afl. 11

Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor singles die op zoek zijn naar de ware. Leidt een eerste date tot een tweede? Wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 15

In een voormalig pakhuis in Rotterdam heeft Ivo zijn woning omgetoverd tot lichte loft. Iedere dag worden hij en zijn kinderen getrakteerd op prachtig uitzicht over de Maas. Ivo is gek op het robuuste, Rotterdamse gevoel en laat dit graag terugkomen in zijn woning. * Na jaren ontwikkeling en veel proberen is Pieter Kaptein erin geslaagd vissaus te maken op Urk. Chef-kok Sharon haalt met Pieter vis op van de veiling om daar samen vissaus van te maken. * Tuinexperts Manon en Simon gaan wilgen knotten in Giessenburg, een groene dagbestedingsplek voor mensen met een beperking. Ze krijgen daarbij speciale hulp van medewerkers Dennis en Jaco.



Meer dan verwacht
Meer dan verwacht: Afl. 6

Tatiana is opnieuw met dochter Hope in het ziekenhuis voor een check-up. Nu ze er toch is, brengt ze ook een bezoek aan de intensive care, een plek waar ze veel met Hope heeft meegemaakt. In Almere bereiden Carlo en Fahishta zich voor op babyzwemmen. Op pad met een drieling vereist veel voorbereiding. Mieke en Nick zijn in het ziekenhuis. De weeënopwekkers doen hun werk en Mieke staat op het punt om op de natuurlijke manier te bevallen van een drieling. Voor Kevin en Nicole is de grote dag aangebroken; ze gaan trouwen. Nicole, Kevin en de drieling kunnen niet wachten om samen voor het altaar te staan.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 22

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Elia en Celina beginnen hun date met een kus en een flinke knuffel. En op andere gebieden is Elia ook een hele, zoete jongen. Myrthe en Giovanni zijn helaas niet elkaars smaak.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4657

In de Slomoshow zien we dat vele tandjes licht werkt maken, want we nemen de zaag eens goed onder de loep. Die plukjes stof in je huis, waar komen die toch vandaan? Tirsa neemt een kijkje in Artis-Micropia om het uit te zoeken. In Boenende Beesten ziet Bart dat katachtigen met hun multifunctionele tong ware schoonheidsspecialisten zijn.



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

Tegenwoordig gaan oude fabrieken en gebouwen niet zomaar tegen de grond. De waarde van het erfgoed wordt steeds vaker op tijd ingezien, waardoor veel behouden blijft in de nieuwe bestemming. Het ROC van Twente heeft een oud fabrieksgebouw omgetoverd tot een school.



De Faker
De Faker: Afl. 11

De familie Van Berendonk woont op een vakantiepark en Steven Kazàn gaat bij ze langs in Maasbommel. Tovert hij Team Groen naar de winst?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 18

Zorgen om dakloze Oost-Europese arbeidsmigranten in Nederland * Preventief fouilleren in IJmuiden, hoe effectief is dat? * Russische kennismigranten in Nederland



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 15

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Brugklas
Brugklas: Pucks lastige thuissituatie met haar moeder verslechtert steeds meer. Haar moeder lijkt de

Pucks lastige thuissituatie met haar moeder verslechtert steeds meer. Haar moeder lijkt de huur niet meer te betalen. Wat nu? Houdt Puck zich staande?



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 16 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 22 januari, 17:49 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Er is een serie gemaakt over modegrootheid Cristóbal Balenciaga. Maria Kublin vertelt erover. * Gijs Scholten van Aschat is te zien in de theatervoorstelling Spraakmakers, waarin verrassende verhalen worden verteld over tijdloze klassieke muziek. * Camilla Dreef over de Nationale Tuinvogeltelling die 26 januari van start gaat. * Wie is de ideale presidentskandidaat voor de republikeinen? De strijd gaat tussen Nikki Haley en Donald Trump. Willem Post praat ons bij. * Diana Kuip vertelt over het wervelende sportweekend.





DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Strenge Familie Vs Leuke Familie In Brookhaven RP!

😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



SLAM!
SLAM!: Headhunterz playing... WHAT?! 😳#shorts #remix @Headhunterzofficial

SLAM! @ ADE is back! Wednesday through Saturday, from 16:00 to 00:00, tune in to SLAM! for the best DJ-Sets LIVE from ADE. Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam Klik hier live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Your Life



BarnKidz
BarnKidz: Kleine Teen wordt beschuldigd van het kapotmaken van een winkelruit. Zal hij zijn onschuld

Kleine Teen wordt beschuldigd van het kapotmaken van een winkelruit. Zal hij zijn onschuld aan kunnen tonen?



MAX maakt mogelijk
MAX Maakt Mogelijk: Afl. 4

In Moldavië worden ouderen geholpen met maaltijden. Het tafeltje-dek-je-project van Casa MAX Capresti zorgt ervoor dat vijfenzestig ouderen drie keer per week een warme maaltijd thuis krijgen. De 83-jarige Maria is dankzij het project drie keer per week verzekerd van warm eten, het zijn haar enige warme maaltijden in de week. Maar zonder extra support kan dit project niet voortbestaan. Drie keer per week een maaltijd kost zes euro en dat is een grote kostenpost. Jan Slagter zoekt uit wat er nodig is om het project door te laten gaan.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 11

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn voorzitter VNO-NCW Ingrid Thijssen, hoofdredacteur Helden Magazine Barbara Barend en BBB-fractievoorzitter Tweede Kamer Caroline van der Plas. Met hen hebben we het over zorgen over het verdienvermogen in Nederland, over het record van PSV, over de Olympische Spelen en over het bezoek aan de Grüne Woche.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 147

Buurvrouw Rian is verkleed als zeemeermin. Ze mist alleen nog een staart. Fenna heeft een oplossing, maar is Rian daar wel mee geholpen? Fenna zingt het lied 'Dat is mijn wens', knutselt een zeemeermin en speelt een zeemeerminnen spel.



Op de planken
Op de planken: Afl. 16

Spoken word artiest Justin Samgar over zijn ontsnapping uit een sekte, in zijn voorstelling Karakter. Met Avi Kishna op de sarod.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 21

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.