True
Informatief.TV - TV kijken via internet, de beste Informatieve tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

21-03-2024


Ziggo Sport voetbal




Ziggo Sport voetbal
Polen - Estland

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



EnzoKnol
EnzoKnol: DIKSTE AUTO EVENT VAN NEDERLAND!!! #3872

Deze video bevat een samenwerking met 402 AutoMotive - Hart voor Auto's Showtime. ▬ Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Ziggo Sport voetbal
Wales - Finland

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Pieter Waterdrinker, Mart de Kruif, Derk Boswijk en Han ten Broek over de situatie in Rusland en Oekraïne. * De familie Lefeber verzorgt al 75 jaar lang de bloembollen van de Keukenhof. * Chef-Kok Joris Bijdendijk en zijn ode aan de Franse keuken. * Jeroen van Zanten over het leven aan boord van een onderzeeboot.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 36

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



2Doc
2Doc: Afl. 18

Het was niet de bedoeling dat de Nederlandse Yolanda verliefd werd op Billy, een Amerikaanse man die in Texas vastzit voor moord. Zelfs als Billy in de gevangenis in de fout gaat en een bewaker vermoordt, waardoor hij op death row belandt, wil ze hem niet opgeven. Wat beweegt Yolanda om een relatie aan te gaan waarbij je elkaar alleen op afstand lief kan hebben?





Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 49 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 21 maart, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Who's that girl?
Who's that girl?: Afl. 5

Gaby Blaaser, bekend van de tv-programma's SpangaS, GTST en The Bachelorette en als influencer, laat als nieuwe moeder een kwetsbare kant zien. Ze wordt vaak als een hard persoon gezien, terwijl ze als jong meisje juist erg verlegen was. Haar ouders leerden haar 'buiten lach je, binnenshuis huil je'. Haar verkering met tieneridool Jim Bakkum liet haar kennismaken met de harde realiteit van de showbizz, wat ook vernietigende gevolgen voor haar gezondheid met zich meebracht. Hoewel Gaby met haar ouders over alles kon praten, bleef het oorlogsverleden van haar familie een taboe. Samen met haar vader gaat ze in Oostenrijk op zoek naar antwoorden.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Oproep EU-leiders aan Israël? De 27 EU-leiders komen vandaag bijeen in Brussel voor een top over buitenlandkwesties zoals de oorlog in Oekraïne en in Gaza. Demissionair premier Mark Rutte sprak deze week al van een 'gamechanger' als Israël een grondoffensief zou starten in de stad in het zuiden van de Gazastrook. * Kraamkliniek in oorlogstijd. Ondanks de dreiging van Russische raketten gaat het leven door. In de kraamkliniek van Pokrovsk bijvoorbeeld, op zo'n tachtig kilometer van het front werden vorig jaar meer dan 600 kinderen geboren.



FORMULA 1
FORMULA 1: 🤯 Schumacher BREAKING Lap Record #shorts

Michael Schumacher broke the race lap record on his first flying lap during the practice session of the 2004 Australian Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Focus
Focus: Afl. 6

Ontstekingen in je darmen en brein, pre-diabetes, obesitas en meer kans op dementie. Ons eetpatroon ligt aan de basis van veel welvaartsziektes. We eten te veel ultrabewerkt voedsel: 70% van het voedsel dat in de supermarkt ligt valt onder die term. Het betekent dat oorspronkelijke ingrediënten zo worden bewerkt dat ze niet meer herkenbaar zijn. Daarnaast voegt de industrie er middelen aan toe die in geen keukenkastje te vinden zijn. Voedsel dat daarna lekker zoet, vet en zout is en bijna niet te weerstaan. Hoe kunnen we van al die verleidingen afblijven? Focus onderzoekt wat er in je lichaam gebeurt als je te veel ultrabewerkt voedsel eet.



Project Dans
Project Dans: Afl. 8

Finalisten Kayva, Louis, Daniela en Siërra moeten zich bewijzen in een zware technische opdracht. Danser en choreograaf Denden Karadeniz neemt hen mee in een mix van diverse dansstijlen, waarbij bijna ieder deel van het lichaam met de vloer in aanraking komt. Weer moet één deelnemer naar huis. De drie overgeblevenen gaan aan de slag met hun eigen meesterstuk, geholpen door Natascha en Shaker. Bij de keuze van de uiteindelijke winnaar worden juryleden Jennifer Romen en Ed Wubbe bijgestaan door Marco Gerris van Ish Dance Collective. De winnaar moet een topprestatie leveren om een rol in zijn gezelschap te verdienen.





Het Roer Om
Het Roer Om

Kimberley en Stefan willen een leven opbouwen in Zweden. Zij hebben vlak bij een toeristisch natuurgebied een vrijstaand huis met een gigantisch stuk grond gekocht. Het plan is een eco-glamping te beginnen op hun eigen terrein. Hiervoor moeten ze wel nog een vergunning aanvragen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, vooral als blijkt dat ook de buren bezwaar maken.



Pointer
Pointer: Afl. 11

De buitenspeelruimte van Nederlandse kinderen staat onder druk. In een tijd waarin we veel woningen moeten bijbouwen en de grond schaars is, lijkt speelruimte soms op de laatste plaats te komen, terwijl buitenspelen juist zo belangrijk is voor de ontwikkeling en gezondheid van kinderen. We gaan langs in Emmeloord en Den Haag, waar speelruimte het aflegt tegen woningbouw. En we onderzoeken hoe het ervoor staat met de grootte van misschien wel de belangrijkste buitenspeelplek voor kinderen: het schoolplein. Hoe hard zijn de normen die buitenspeelruimte voor kinderen moeten waarborgen in het gevecht om de grond?



Kerwin
Kerwin: Afl. 4

Documentaireserie over Kerwin Lucas die slechts 15 jaar oud is geworden. Het is 40 jaar geleden dat hij op straat in Amsterdam werd doodgestoken door een skinhead. Er wordt gesproken met zijn broer, zijn vader, z'n pleegzus, oud-politierechercheurs, vrienden en de ambulancebroeder die Kerwin meenam.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 59

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 20

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 58

In het appartement van Amanda in Eindhoven waan je je op een Franse rommelmarkt. Overal staan bijzondere tweedehandsvondsten, waarvan een oude koffer van Johan van Oldenbarnevelt. In haar huis is haar liefde voor reizen, mode en interieur voelbaar. * Op hun boerderij in het Gelderse Horssen laten Mirjam en Robert van Buuren hun varkens het hele jaar door buiten rondrennen. Culinair expert Alain Caron neemt een kijkje. * In het Gelderse Velp werkt Lenneke in haar studio met haar grote liefde; porselein.



Feyenoord
Feyenoord: 🤤🗣️

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 37

Jip van den Toorn zit aan Jeroens rechterhand. * De voedselsituatie in Gaza wordt met de dag nijpender, wordt een massale hongersdood nog afgewend? We bespreken het met Oxfam Novib directeur Michiel Servaes en Rode Kruis-fysiotherapeut Guido Versloot die net terug is uit Gaza. * Na weer een enerverende politieke week is het nu aan de nieuwe informateurs Dijkgraaf en Van Zwol om een rechts kabinet mogelijk te maken. Hoe ze dat gaan doen bespreken we met Marleen de Rooy, Xander van der Wulp en Gerri Eickhof. * Suzanne Schulting over het afgelopen WK shorttrack. * Racoon treedt op met hun gloednieuwe single It's You Or Me.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 81

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Antoinette kan alle kanten op met Fred en zijn camper. Er is enige twijfel maar in de keuken begint er toch iets te borrelen. Mitchell en Sjon duiken in ieder geval niet meteen met elkaar in bed. Maar Sjon doet wel zijn best om te voorkomen dat Mitchell te heet aanloopt.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4736

De gezichtsherkenning op je telefoon, filters van katten, maar ook zelfrijdende auto's: AI kan ook beelden herkennen. Maar hoe leert AI dat? En hoe weet AI dat er een voetganger klaarstaat om over te steken? Tirsa stapt in een zelfrijdende auto en ontdekt hoe een auto kijkt. In het Ruimteschip hebben vader en moeder gelogen over hun huwelijksreis.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In De Strijd om de Havenstraat moet de gemeente de bouwplannen voor het terrein verdedigen bij de rechter. Bij Flevoland in Libanon reist Jaap af naar het noorden van Libanon, waar hij naast veel aardappelen op het land ook veel kinderen ziet.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 9

Bruno Prent en Fenna Ramos nemen het op tegen Stefania Liberakakis en Jandino Asporaat.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 69

Ouderen kunnen niet meer in het verpleeghuis terecht, maar waar moeten ze dan wonen? * De plotselinge stop van het groeifonds is een grote klap voor innovatieve bedrijven



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 58

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: 🔥 Alonso & Hamilton's EPIC 2013 BATTLE 🏎️ #shorts

Relive the 2013 Canadian Grand Prix, where Fernando Alonso confronts Lewis Hamilton in Montreal. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 59 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 21 maart, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 104

Amir is verbaasd als hij een liefdesbriefje in zijn zak vindt en schrikt als dit van zijn vriend Jack blijkt te zijn.



Gio
Gio: ONZE VAKANTIE IN HAWAII KAN NU PAS ECHT BEGINNEN!🌴😍

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 57

Lisa Wade is de presentator van My First Smartphone Festival, een festival dat zich richt op het omgaan met een smartphone. Want we doen er tegenwoordig alles op. * Gerard van Maasakkers viert zijn 75e verjaardag met een heel jaar lang touren met zijn theatershow. Hij komt bij ons optreden. * Bram Vermeulen onderzocht voor het programma Frontlinie het land Azerbaijan. Waarom is het belangrijk om dit land uit te lichten? * Erik Westenberg schreef een boek over het verliezen van zijn zoon, die tijdens zijn opleiding tot piloot verongelukte tijdens een vliegtuigcrash. Ook Eriks vrouw Petra Westenberg schuift aan.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 4

Tijdens een groot feest op Downton Abbey komt Mary in contact met Lord Anthony Gillingham, een jeugdvriend. Toch kan ze Matthew maar niet uit haar hoofd zetten.



Heracles Almelo
Heracles Almelo - FC Groningen | 21-03-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App



SLAM!
Housequake - MARCH 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Housequake came to our studio to play an awesome live set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier of Housequake? Klik hier Your Life





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 80

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.





vThorben
vThorben: Juiste Deur = WIN! (GTA 5 Troll Race)

Bedankt voor het kijken naar Juiste Deur = WIN! (GTA 5 Troll Race) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier





Kwebbelkop
Kwebbelkop: Jumping ALIEN CARS In GTA 5!

Jumping ALIEN Cars Across The ENTIRE Map In GTA 5 Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



Boos
OH MY! Festival: bezoekers nog altijd hun geld kwijt, CEO Ufuk Baydar duikt weg | BOOS S10E18

In de zomer van 2023 hadden duizenden festivalgangers de zesde editie van het Oh My! Festival moeten bezoeken, maar twee weken voor het festival plaatsvindt, trekt Oh My! de stekker eruit. 'Stijgende kosten', zo laat de organisatie weten op social media. En: ''Tickethouders zullen zo snel mogelijk een e-mail ontvangen met meer informatie.'' Inmiddels zijn we acht maanden verder en wachten tickethouders nog altijd op het terugbetalen van ticketgeld. Geld waar ze - zo bevestigt de Autoriteit Consument & Markt - gewoon recht op hebben. In augustus 2023 nemen wij contact op met het festival en die laten ons weten - kort samengevat - dat ze nog even wat tijd nodig hebben om alles in kaart te brengen. Inmiddels zijn we een jaarwisseling en 120 formatiedagen verder en stromen de mails van wanhopige tickethouders nog altijd binnen in onze mailbox. Want: wat is er met hun geld gebeurd? Waar is het gebleven? En krijgen ze het ooit nog een keer terug?Dus vonden wij het de hoogste tijd om eens op pad te gaan en eindelijk uit te zoeken wat er nou echt is misgegaan rondom het Oh My! Festival. We zochten antwoorden en die kregen we. Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: Klik hier ons ook op Instagram en TikTok: Klik hier



Nienke Plas
Oeps!! Door foutje nu in kamer van de jarige… En we zeggen NIETS! #356 By Nienke Plas

Soms ben je niet jarig maar krijg je wel verjaardagscadeau’s… VAN EEN ANDER 😂 En je weet wat we dan zeggen ‘Don’t hate it hoor’ Bestel hier de nieuwe merch! Klik hier SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Complex NL
Complex NL: JIRI11 over NIEUW ALBUM, stoppen met ANBU, RONNIE VS.TOP NOTCH en MUZIEK na DE DOOD | Co

Flefle! We hebben Jiri11 te gast in deze nieuwe aflevering van Complex Talks. Samen met Leeroy en Cry bespreken ze de Ronnie Flex vs. Top Notch situatie, muziek na de dood en hun favoriete voetbal tenuetjes. Ook gaan ze dieper in op het komend album van Jiri, ‘Swan Song’ en op Jiri11’s carrière tot nu toe. Complex Talks is onze eigen talkshow waarin Mahi, Leeroy en Cry om de week alles bespreken wat er gebeurt op het gebied van muziek, fashion en culture. Cry neemt jullie elke aflevering mee met de nieuwste muziekreleases en ook geven we elke aflevering iemand zijn welverdiende flowers. Verwacht meningen, uitleg en verdieping op verschillende onderwerpen! SOCIALS Cry - Klik hier Leeroy – Klik hier Jiri11 – Klik hier #COMPLEXTALKS #COMPLEXNL Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL. Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet je niet te abonneren op het kanaal. Check ons ook op: Website: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 16

Wat maakt de PVV zo populair? Kunstmatige intelligentie (AI): kans of bedreiging? Nederlandse belastingstelsel onrechtvaardig. Met trendwatcher Adjiedj Bakas, eindredacteur NieuwRechts Bart Reijmerink, politiek filosoof Sid Lukkassen en AI-specialist Thijmen Sprakel.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 54

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Australian Grand Prix Build-Up and Drivers Parade

Join us LIVE as we catch up with the drivers ahead of the 2024 Australian Grand Prix in Melbourne! For more F1® videos, visit Klik hier Follow F1®: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier #F1



FORMULA 1
FORMULA 1: Looking Forward To A Weekend In Melbourne | Weekend Warm-Up | 2024 Australian Grand Prix

The team look forward to an exciting weekend as the drivers prepare for the 2024 Australian Grand Prix. Ahead of our first practice day, Lawrence Baretto, Laura Winter, Alex Brundle and Ariana Bravo discuss all the key talking points before the third race of the season. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn D66-Tweede Kamerlid Jan Paternotte, diplomatiedeskundige Robert van de Roer en rechtbankverslaggever ANP Marieke de Witte. Met hen hebben we het over de toekomst van de woningmarkt, over een belangrijke EU-top in Brussel en over het Marengo-proces met rechtbank-illustraties en een nieuw boek.





FORMULA 1
FORMULA 1: “The Atmosphere Is Fantastic!” | The Drivers Chat Ahead Of Race Weekend | 2024 Australian

We hear from the drivers as the 2024 Australian Grand Prix draws ever closer, with Carlos Sainz set to return from appendicitis, Max Verstappen aiming to continue his fine start to the season and Oscar Piastri and Daniel Ricciardo looking to impress on home soil. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 98

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 14

Sam is nog nooit buiten Het Muizenhuis geweest en droomt van een wereldreis. Julia kent het Muizenhuis juist nog niet zo goed. Wat als ze daar blijven en wereldreizigers spelen?



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: Relaties: Groeien & Gunnen | Podcast #10 Van Struikelen tot Succes

Misschien is het wel de belangrijkste waarde in een relatie: samen groeien en elkaar de wereld gunnen. Toch blijkt het in praktijk vaak lastig om behoeften aan te geven als die niet direct positief zijn voor de ander. Hoe kaart je aan wat je wil? Daar praten we over in deze aflevering, en we delen onze succes- en struikelmomenten. *Club Up! meld je hier aan voor de wachtlijst van ons mindset membership: Klik hier afleveringen Van Struikelen tot Succes** #9 Wie doet wat?? Samenwonen & het huishouden Klik hier Buiten koud, binnen goud: ons recept voor een positieve mindset: Klik hier Doelen: wat maak je dit jaar nog af? Klik hier Jezelf klein houden, comfort zones & een andere identiteit Klik hier is onze podcast ‘Van Struikelen tot Succes’ met Sanny en Jorg. Luister mee terwijl we praten over onze inzichten en ervaringen over relaties, mindset, opvoeden, werk, gezondheid, spiritualiteit en meer. Suggesties, vragen of feedback? Laat het ons weten op sanny@sanny.nu Sanny zoekt Geluk, mindset, relatie, lessen, how to, podcast, triggers, tips, oordeel



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 12

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 80

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 58

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.